Kontakta oss

Vi Hjälper Dig Gärna Med Alla Dina Flyttbehov

Telefon

0116 01 13

Mail

info@mylineflytt.se

Adress

Ringvägen 59c, 731 40 Köping

Öppettider

10:00 - 18:00

Rectangle-white-rev.png

Vanliga frågpr

Här Hittar du Svaren på Dina Flyttrelaterade Frågor

Vi tror inte på långa uppsägningstider som tvingar kunden betala för något man inte vill ha. 

Avbokning och uppsägning av tjänst ska båda göras minst 48 timmar innan en bokad flytt eller städning skall utföras.

Vi erbjuder våra flytt- och städtjänster över hela Sverige, men kan också erbjuda våra tjänster i andra länder om så önskas. Kontakta oss om du har några frågor!

Vid flyttstäd görs en detaljstädning av hela bostaden inklusive fönsterputs. Vi har alltid en garanti på jobbet i och med att vi kompletterar saker som ej överenskommer med förväntan. 

Specifikt för köket så rengörs kyl & frys invändigt (dessa måste vara tömda på mat samt avfrostade innan). Även rengöring av ugn, mikro, spis osv. 

Ifall ni önskar att vi ska städa bakom vitvaror vänligen meddela detta innan samt flytta på dessa, så våra städare kommer åt utrymmet bakum. Vi utför även fönsterputs.

Vi tillhandahåller allt städmaterial och medel, inklusive dammsugare, skurhink, mopp och fönsterputs-kit 😊. 

Vi utför även flyttstäd på bostäder som ej är tömt på möbler. Ha i åtanke att det blir svårt att komma åt lister bakom tunga möbler, samt flytta mattor under möblemang, etc. På grund av att möbler och annan inredning besitter mycket damm och skräp kan vi tyvärr inte garantera ett perfekt resultat när bostaden ej är tömd på möbler.

Saker vi inte gör i en flyttstäd är exempelvis

fläckar på väggar och tapet som ej kan tas bort utan att väggen skada eller dylikt är heller saker vi inte kan ansvara för. Observera även att vi ej kan garantera rengöring av ugnsgaller och plåtar samt filter i fläktar, beroende på skick. Samma gäller duschdraperier.

Självklart! Du betalar bara hälften.
 

1 januari 2021 höjdes RUT-avdraget återigen. Du har alltså 75 000 kr att köpa flytt och städ tjänster för. 

Du betalar bara halva beloppet, och staten resterande. Vi sköter såklart ansökan åt dig automatiskt.

Vår flytthjälp omfattar allt från packning, lastning, transport till lossning och upppackning på den nya platsen. Vi anpassar oss efter dina specifika behov.

Absolut! Våra erfarna flyttare är utrustade för att säkert montera och demontera möbler för att underlätta din flytt.

Priset varierar beroende på tjänstomfattning och avstånd. Vi erbjuder skräddarsydda offertlösningar för att möta dina behov och budget.

För att säkerställa tillgänglighet rekommenderar vi att du bokar våra tjänster så tidigt som möjligt, helst några veckor i förväg.

Ja, vi erbjuder försäkring för att täcka eventuella skador under flytten. Detaljer om försäkringen kommer att diskuteras och bekräftas vid bokningen.